Kétöklű Mezőgazdasági és Szolgáltató Start Szociális Szövetkezet

GINOP-1.2.9-20-2021-00929

A Kétöklű Szövetkezet versenyképességének javítása

Fenti számú projekt megvalósítására a Kétöklű Mezőgazdasági és Szolgáltató START Szociális Szövetkezet 7 439 293 Ft. támogatásban részesült.
A projekt megvalósításával kapcsolatos információk, a projekttel elért eredmények az alábbiak szerint foglalhatók össze:
Szövetkezetünk eszközparkjának bővítése, valamint az építőipari tevékenységünket növelése céljából egy darab vakológépet (és a hozzátartozó kompresszort) valamint egy darab építőipari állványrendszert szereztünk be a projekt keretében. A beszerzéssel a célunk az volt, hogy az építési, kőműves munkálatokat professzionálisabban el tudjuk látni. A megnövekedett lakossági igények és az egyéb állami támogatások/ pályázati lehetőségek miatt egyre többen veszik igénybe építőipari szolgáltatásainkat. A vakológép és állványrendszer lehetővé teszi a gyorsabb, szakszerűbb és környezetbarát felújítások kivitelezését, valamint hozzá járul az épületek megfelelő energetikai szintjéhez. A magasnyomású szóró berendezéssel a vakolat egyenletesen kerül a felületre, az állványrendszer segítségével pedig a munkafolyamatokat biztonságosabban tudjuk ellátni. A beszerzett állványrendszert és a vakológépet már több alkalommal is használatba vettük, Szövetkezetünk építési, kivitelezési munkálatainál. Az beszerezett eszközök gyorsabb és jobb minőségű munkát eredményeztek. 
Az építőipari tevékenységünk mellett Szövetkezetünk temetkezési tevékenységet is lát el 2018. évtől. Az elmúlt évek során mindent megtettünk annak érdekében, hogy a lakosság igényeit teljes körűen kiszolgáljuk. E célunk érdekében kegyeleti hűtőinket újra és korszerűre cseréltük a projekt keretében, továbbá beszereztünk egy hidraulikus kegyeleti emelőkocsit. A most beszerzett új hűtőberendezés segítségével a tárolási kapacitásunk kettővel megnövekedett (így összesen már 8 fő).
Tekintettel arra, hogy egyre gyakoribb a rugalmas munkavégzés valamint a feladataink és tevékenységi köreink is bővülnek indokolttá vált 2 db laptop beszerzése.

Kihelyezett projekt tábla

Kompresszorral működő vakológép

Állványrendszer

Kegyeleti emelőkocsi

Kegyeleti hűtők

Laptopok