Egyeki Szöghatár Nonprofit KFT. - Egyek Nagyközség

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Egyeki Szöghatár Nonprofit KFT.

Intézmények

Telefonszám:

+36 52 378 023

Fax:

+36 52 378 023

Honlap:

Típus:

Egyéb intézmény

Nyitvatartás:

Leírás:

Ügyvezető: Murvai Ferencné

Egyeki Szöghatár Nonprofit KFT. az Önkormányzat karbantartó intézménye.

1998. április 6-án Egyek Nagyközség Önkormányzata megállapította az Egyek Szöghatár Szociális, Kereskedelmi és Szolgáltató Közhasznú Társaságot a Szociális Földprogram működtetésére, melyben önhibájukon kívül hátrányos helyzetbe került munkanélküliek és nagycsaládosak vettek részt. A kezdeti 3 fős alkalmazotti létszám a megalakulást követő folyamatos bővítésnek köszönhetően 2006. év végére 47 főre duzzadt.
1999. októberében tevékenységi körük a szociális családsegítéssel és munkaerő közvetítéssel, majd 2000 május 1-én az önkormányzat karbantartó részlegének feladatkörével színesedett. Utóbbi tevékenység magába foglalja az önkormányzat és Intézményeinek valamint a nagyközség köztestületeinek karbantartását is.
2001. március 01-én az önkormányzat Képviselő-testülete a közétkeztetés működtetését is a KHT kompetencia körébe helyezte.
2004. január 31. évvel a Képviselő-testület határozata alapján a Szociális Földprogram megszűnt, mivel az a várt eredményt nem hozta meg.

Tevékenységi kör:
A 8 évvel korábban megfogalmazott célok és feladatok köre időközben a kor követelményeinek megfelelően megváltozott. A 2004 évben a főzőkonyhán végrehajtott felújítást követően 2005 évben bevezetésre került a HACCP minőségbiztosítási rendszer.
A konyha új szolgáltatásai: ebéd házhozszállítás, éttermi étkeztetés, rendezvények teljes körű szervezése lebonyolítása mellett kiemelt feladat a gyermek és a szociális étkeztetés.
Az étkezők száma naponta 550 fő.

Bérezés:
Ügyvezető  személyi alapbére: bruttó 300.000 Ft
A felügyelő bizottság tagjai semmilyen juttatásban nem részesülnek.

Cím:

4069 Egyek, Fő u. 3.

 

© 2012. Egyek

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz